Σοφία Αποστόλου – Νίκος Γεροκωνσταντής

Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό τόπο του δικηγορικού μας γραφείου!

Το γραφείο μας – Σοφία Αποστόλου – Νίκος Γεροκωνσταντής

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Παρέχουμε εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και υπηρεσίες στο σύνολο των κλάδων του δικαίου για την προστασία και προώθηση των συμφερόντων των εντολέων μας.

Διακρινόμαστε για την παροχή ολοκληρωμένων νομικών συμβουλών και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα του αστικού, εμπορικού, διοικητικού, εργατικού και ποινικού δικαίου.

Διαθέτουμε ομάδα άρτια καταρτισμένων νομικών αλλά και συνεργαζόμενων δικηγόρων σε όλη την χώρα.

Πρόσθετα, διατηρούμε συνεργασίες με ειδικούς επιστήμονες (οικονομολόγους, πραγματογνώμονες, γραφολόγους, μηχανικούς κλπ) για την πλήρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των υποθέσεων των εντολέων μας σε κάθε τομέα, δικαστικά και εξώδικα.

ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Από το 2004 υπηρετώ ενεργά τη δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (LL.M in International Business Law) του Πανεπιστημίου του Μanchester. 

ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Με σπουδές στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είμαι μάχιμος δικηγόρος από το έτος 1998. Παράλληλα έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας από το 2008 έως το 2017, προωθώντας τα συμφέροντα των μελών του Συλλόγου και από τη θέση του Αντιπροέδρου ΔΣ επί τριετία.

Scroll to Top